BI not recording several days?

Discussion in 'Troubleshooting' started by farnk, Jun 30, 2019.

Share This Page

  1. farnk

    farnk Getting the hang of it

    Joined:
    Dec 31, 2018
    Messages:
    103
    Likes Received:
    8
    Location:
    New York
    Hi,
    I have the record setting to continous. But on my HD I only see 2-3 days worth of videos. I thought it might be due to the HD being full but the HD (internal) is 50% full. I have 1TB internal and 4TB external. The external HD is not even close to being full.

    thanks,
    Frank
     
  2. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,614
    Likes Received:
    9,611
    You need to set your storage limits in clips in archiving
     
  3. farnk

    farnk Getting the hang of it

    Joined:
    Dec 31, 2018
    Messages:
    103
    Likes Received:
    8
    Location:
    New York
    Thanks for the quick response. It is currently set to 7 days and 50GB.
     
  4. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,614
    Likes Received:
    9,611
    Uncheck the day limit that's useless. 50 GB is very little storage that would explain the problem. don't use the store phone or simply record everything to new and set the new folder to about 95% of the free space
     
  5. BHAUS

    BHAUS n3wb

    Joined:
    Jul 6, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    Check to see if there are any pending windows updates/reboot. I had this affect one of my DVR's.
     
  6. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,614
    Likes Received:
    9,611
    That would never affect blue iris and certainly not a dvr that does not rely on windows for anything.
     
  7. BHAUS

    BHAUS n3wb

    Joined:
    Jul 6, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    I beg to differ. I had a Win 10 pro PC that was pending restart from windows updates that had stopped storing clips. Once I restarted, everything was fine and has been since. I have since set the NIC to "Metered" to prevent updates.
     
  8. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,614
    Likes Received:
    9,611
    One issue was not related to the other. It was a coincidence.