Hikvision video intercom

Discussion in 'Alarm & Security Systems' started by Django, Sep 20, 2016.

Share This Page

  1. Silas

    Silas Getting the hang of it

    Joined:
    Jan 6, 2017
    Messages:
    229
    Likes Received:
    55
    Location:
    Down Under
    CAT6 is probably OK to 100M without issue, assuming no damage or poor install, and PoE would be fine as well.
    Over 100M and you would probably need to look as fibre or repeaters and the latter introduces more potential places for errors.
     
  2. kontech

    kontech n3wb

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Where can one source the Hikvision intercom? I can't seem to find any reputable places in the U.S. and a few elusive Asian listings.
     
  3. 26086319

    26086319 n3wb

    Joined:
    Jun 5, 2016
    Messages:
    19
    Likes Received:
    4
    POE or data can 150M max,
     
  4. kontech

    kontech n3wb

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    100m is pretty much the hard limit even for shielded Cat6 on a single leg. Repeaters aren't practical in the outdoor/burial type of installs. Fiber seem to be the answer.
     
  5. Daniel Wood

    Daniel Wood n3wb

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Comelit VIP up to 250m
     
  6. klauscla

    klauscla n3wb

    Joined:
    Apr 17, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi, I got a
    Hikvision DS-KV8102-IM

    It is working fine, I can see the stream on the NVR, on internet explorer (although not on IVS4500 on smartphonbe where I receive error code 8200 )

    I can also see the stream with
    rtsp://admin:pass@myIP:554/Streaming/Channels/101/

    But I wish to see still images, on my other hikvision camera I am able with
    http://admin:pass@myIP/PSIA/Streaming/channels/1/picture

    but with this camera the command does not work

    any hint?