Mobile App stops working

Discussion in 'Android' started by skywaytp, Oct 15, 2018.

Share This Page

  1. skywaytp

    skywaytp Young grasshopper

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    13
    Location:
    US Armed Forces
    Suddenly BI app stops working on all of my mobile devices (android phone, android table, and Apple phone).

    I don't remember changing anything on my mobile devices or on the Blue Iris PC. Today, I have updated BI on PC, restarted, checked user and webserver settings but could not find anything wrong. I have also updated the BI app, even tried uninstall/reinstall but nothing worked.

    Any of us here is experiencing the same issue? Thanks a bunch!
     
  2. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,522
    Likes Received:
    9,561
    Are you using bitdefender?
     
  3. skywaytp

    skywaytp Young grasshopper

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    13
    Location:
    US Armed Forces
    No Fenderman,
    I'm not using bitdefender!
     
  4. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,522
    Likes Received:
    9,561
    Then you have another issue.
     
  5. looney2ns

    looney2ns IPCT Contributor

    Joined:
    Sep 25, 2016
    Messages:
    7,040
    Likes Received:
    5,341
    Location:
    Evansville, Indiana
    No problems here with both latest updates.
     
  6. Vettester

    Vettester Pulling my weight

    Joined:
    Feb 5, 2017
    Messages:
    177
    Likes Received:
    106
    Just updated to 4.8.2.3, no issues on iOS.

    File_001.png
     
    Last edited: Oct 15, 2018
  7. Jeff Calvin

    Jeff Calvin n3wb

    Joined:
    Feb 1, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    I'm having issues as well after the updated mobile client on android that came out on the 14th of October. First after the update only one widget would update the other 3 were black screens. I then removed and readded all of the widgets and they worked on the first refresh or so, but now again only one of them shows current information the others appear to show the camera view when I added them yesterday. My sons phone was still working on the old version, but it updated last night and now it is seeing the same issue. The updated version shows 2.0.61.

    Thanks,
    Jeff
     
  8. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    30,522
    Likes Received:
    9,561
    your issue is unrelated. There were changes made to the way the app handles widgets. You will need to email support to report your problem.
     
  9. Jeff Calvin

    Jeff Calvin n3wb

    Joined:
    Feb 1, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Thanks Fenderman I will do that.
     
    fenderman likes this.
  10. skywaytp

    skywaytp Young grasshopper

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    13
    Location:
    US Armed Forces
    Thanks all again. I was able to bring it back to work by adjusting the router's security setting.
    Thus, I guess the problem was our router blocking the access to Blue Iris system.
     
    anijet likes this.