IP Cam Talk

Welcome to the new IPCT! If you are having an issue logging in, please clear your cookies / cache.

Recent content by tyaldo

  1. T

    No resource

    I tried powering everything down and it still didn’t work. Model number is DS-7716N-E4/16p Hikvision
  2. T

    No resource

    I have a 16 channel camera system. I lost power a few times yesterday and when it came back today on my main screen where i watch all 16 cameras only 4 of them show and the rest say no resource. However when I click on them they all work, just not on the main screen. Anyone know how to fix this?
  3. T

    IVMS-4500 connection failed

    I thought about that but I’m public IP is still the same
  4. T

    IVMS-4500 connection failed

    Model is DS-7716N-E4/16P
  5. T

    IVMS-4500 connection failed

    Can you post instructions on how to do that? I’m not really familiar with the device. Thanks a lot I appreciate it!
  6. T

    IVMS-4500 connection failed

    I never had a hikconnect account I always viewed them without being logged in. But I just created one and it still didn’t work.
  7. T

    IVMS-4500 connection failed

    Hello, I used to be able to view my cameras when I was away or near the location but just recently it keeps showing connection failed on the IVMS-4500 app when I am away from the location. But it still works fine when I am at the location. Is there anything you think i can do to my settings to...
  8. T

    Hello, My camera system was working perfectly fine when I was away or near the location but...

    Hello, My camera system was working perfectly fine when I was away or near the location but just recently it keeps showing connection failed on the IVMS-4500 app. when I am away from the location. But it still works fine when I am at the location. Is there anything you think i can do to my...
Top