Blue Iris and CodeProject.AI ALPR

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
2,238
Reaction score
4,299
Location
Brooklyn, NY
Yes Docker Desktop for windows. I've used the commands above, spun up a new container and I see YOLOv5 6.2 is using GPU. Should I still switch it to .NET?
You can test which one is faster for you using CodeProject.AI Explorer, I find .NET to be faster.

1690377637419.png
1690377777384.png
1690377872710.png
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
2,238
Reaction score
4,299
Location
Brooklyn, NY
Yes Docker Desktop for windows. I've used the commands above, spun up a new container and I see YOLOv5 6.2 is using GPU. Should I still switch it to .NET?
Another note if you use the Windows version of CodeProject.AI the ALPR module will also use your GPU and be faster.
 

prsmith777

Getting comfortable
Joined
Dec 23, 2019
Messages
269
Reaction score
389
Location
Colorado
I can't get the GPU to process plates. CPU works fine.

nvcc -- version says I have CUDA 11.8 installed. CP.AI info says I have 12.2 installed. Not sure if this is the problem

info 1.jpginfo.jpg
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
2,238
Reaction score
4,299
Location
Brooklyn, NY
I can't get the GPU to process plates. CPU works fine.

nvcc -- version says I have CUDA 11.8 installed. CP.AI info says I have 12.2 installed. Not sure if this is the problem

View attachment 169709View attachment 169710
What is shown in CP.AI is what the GPU driver will support up to the CUDA version, it is not the CUDA version that is installed, nvcc -- version show what CUDA version is installed. So you have CUDA 11.8 installed.
Did you also install cuDNN, below is the link

 

prsmith777

Getting comfortable
Joined
Dec 23, 2019
Messages
269
Reaction score
389
Location
Colorado
I ran the CuDNN install script from the their website. I think it installed correctly not sure. This is the folder after running

info 2.jpg
 

prsmith777

Getting comfortable
Joined
Dec 23, 2019
Messages
269
Reaction score
389
Location
Colorado
Took a while. Had to sign up for NVidia developer. I did replace the files with the most current ones then rebooted... still no luck.

So I thought I'd uninstall CP.AI including all the folders and data and reinstall. Still no good.

I'm testing images using CP License Plate reader test page. Works fine with CPU, but not GPU.
 

prsmith777

Getting comfortable
Joined
Dec 23, 2019
Messages
269
Reaction score
389
Location
Colorado
Yes I have Object Detection(YOLOv5 6.2) with GPU enabled. I just tested a cat with ipcam-animal model and it works.
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
2,238
Reaction score
4,299
Location
Brooklyn, NY
Open a command prompt and try running NVIDIA_SLA_cuDNN_Support.txt It should open the file like below.

1691695564061.png
 

prsmith777

Getting comfortable
Joined
Dec 23, 2019
Messages
269
Reaction score
389
Location
Colorado
Maybe we are getting somewhere now...getting this:.

Microsoft Windows [Version 10.0.19045.3324]
(c) Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\BlueIris>NVIDIA_SLA_cuDNN_Support.txt
'NVIDIA_SLA_cuDNN_Support.txt' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Users\BlueIris>
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
2,238
Reaction score
4,299
Location
Brooklyn, NY
Maybe we are getting somewhere now...getting this:.

Microsoft Windows [Version 10.0.19045.3324]
(c) Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\BlueIris>NVIDIA_SLA_cuDNN_Support.txt
'NVIDIA_SLA_cuDNN_Support.txt' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Users\BlueIris>
Try running the install_CUDnn.bat again. After running reboot so that the paths get updated.

 

Pentagano

Getting comfortable
Joined
Dec 11, 2020
Messages
616
Reaction score
284
Location
Uruguay
I've just span up a new server with VMware esxi hypervisor with a windows 10 VM
Installed CPAI and all is online ready for testing

But when I click detect in the dashboard with an example jpeg no predictions are found. Tried all the models. Something is missing.
These are the trace logs: no errors just queued and dequeued.

Any ideas what I'm missing?
Thanks


1691696609800.png

1691696640351.png


1691696668912.png

1691696760964.png
 

prsmith777

Getting comfortable
Joined
Dec 23, 2019
Messages
269
Reaction score
389
Location
Colorado
I am about ready to give up. I can leave LPR on CPU and use GPU for other detection. Computer should be fine. Thanks for your help.
 
Top