Different MODE setttings for custom model? Windows deepstack

Pentagano

Pulling my weight
Joined
Dec 11, 2020
Messages
320
Reaction score
131
Location
Uruguay
I have recently moved my deepstack servers from docker to windows and now use the AI tool deepstack settings tab.
I have a custom model configured in addition to the standard.

In docker I could specify a different mode for each deepstack server but can't see this option in the AI tool.

Is there any way of doing this with windows deepstack run by the AI tool or do I need to use command line? (Would this setting get overridden with the defaults by the AI tool each time it starts?)

1633879219933.png

Thanks
 

Pentagano

Pulling my weight
Joined
Dec 11, 2020
Messages
320
Reaction score
131
Location
Uruguay
I think the auto-add is where I am going wrong. If I run the servers again with the command line parameters and untick auto-add might work. Let me try

I don't believe I can set a different mode for each using the AI tool deepstack tab. Please let me know if there is a way.
 
Last edited:

Pentagano

Pulling my weight
Joined
Dec 11, 2020
Messages
320
Reaction score
131
Location
Uruguay
I tried using the 2 servers from windows deepstack (working)
and 1 model in docker (on high mode for 1 camera and linked to 2nd)

Just could not get this to work. Did not seem to like having 3 servers with 1 in docker. The 3rd in docker I wanted in mode High and serving only 1 camera.

1 - linked server (all cameras) Windows
2 - link to 1st wait for results (3 cameras) Windows
3- link to 2nd wait for results (1 camera) Docker Mode=High

Tried this combo in different sequences but kept failing
 
Top