Hykamic 4.0 Megapixel Indoor Camera - Amazon - $89

Discussion in 'IP Cameras' started by VorlonFrog, Apr 15, 2018.

Share This Page

  1. ccattie

    ccattie n3wb

    Joined:
    Feb 7, 2018
    Messages:
    25
    Likes Received:
    10
    Location:
    Wyoming, Delaware
    I figured as much, but you never know. There is always a first, and for some reason I'm always "the first" when it comes to finding problems with stuff :)
    -c
     
  2. VorlonFrog

    VorlonFrog Known around here

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    996
    Likes Received:
    585
    Location:
    Charlotte
    I also purchased several of the unbranded 2MP cube cameras from other AliExpress vendors a few years ago. Never a problem flashing any of them.
     
  3. Rksgrd

    Rksgrd Getting the hang of it

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    58
    Likes Received:
    42
    Will be back in stock on 09/16/2018. I picked up another.
     
  4. Rksgrd

    Rksgrd Getting the hang of it

    Joined:
    Sep 8, 2017
    Messages:
    58
    Likes Received:
    42
    Mine is running fine with the 5.4.5 Hikvision firmware.
     
  5. motoolfan

    motoolfan Getting the hang of it

    Joined:
    Apr 3, 2015
    Messages:
    59
    Likes Received:
    25
    Location:
    Sedalia MO
    I just ordered one of these, I have 4 of the 2MP Hikvision cube clone, all flashed with the official F/W's. Will the 2MP F/W work with the 4MP?
     
  6. VorlonFrog

    VorlonFrog Known around here

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    996
    Likes Received:
    585
    Location:
    Charlotte
    Yes, it does. :)
     
    mat200 and motoolfan like this.
  7. Cube

    Cube n3wb

    Joined:
    Dec 6, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Usa
    I just purchased one of these from hykamic and it looks like it's on a 5.5.53 firmware? Is anyone familiar with that one? I see posts about 5.5.0 and the issues with it.

    Also, does anyone know if it's possible to have the camera record to both a NAS and the sd card simultaneously? The NAS would be acting like a backup for the sd card. Or if it's possible to only record to the NAS and then fall back to the internal SD card if the connection to the NAS fails or something similar?