i have update v5 all okay not BI 4 and 5 noch working

ChrisX

Young grasshopper
Joined
Nov 18, 2016
Messages
64
Reaction score
2
I habe update V5 all Working.. bit Motion Area not loading .. after reboot BI Gui not working i see task bit not starting.
I delate all BI registy reinstall reboot not working.
I can not start BI 4 oder BI5 nice...........
 

ChrisX

Young grasshopper
Joined
Nov 18, 2016
Messages
64
Reaction score
2
No. Bi5 working 1 day no problem. Now I have delete 4 and 5 and clean reg. New reinstall 4 or 5 bur after install I see Prozess but no gui..
 

Vini

Young grasshopper
Joined
Aug 25, 2015
Messages
90
Reaction score
16
No. Bi5 working 1 day no problem. Now I have delete 4 and 5 and clean reg. New reinstall 4 or 5 bur after install I see Prozess but no gui..
Page 1, Bug 2 on the link I posted... Blue Iris 4 to 5 Migration Guide


Bug 2) Blue Iris does not appear on the screen after running it.

Some people have reported that Blue Iris 5 started fine one time and then failed to appear on screen again after closing and reopening. If this happens to you, you will need to do some simple Windows Registry modification.

Open Windows's Registry Editor (Start Menu > Search for "regedit"), and in the text box along the top, paste this and push enter:
Code:
Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Perspective Software\Blue Iris\WindowMetrics
This will load the spot in the registry where Blue Iris stores its window position. Likely yours got corrupted somehow, so you may see some wild values for "Left", "Top", "Width", and "Height". You could try editing these manually, but it is easier to just 1) Kill the blueiris.exe process. 2) Delete the WindowMetrics folder entirely in the registry editor. 3) Run Blue Iris 5 again.
 

ChrisX

Young grasshopper
Joined
Nov 18, 2016
Messages
64
Reaction score
2
yes .. i also have delete
Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Perspective Software\Blue Iris\

but noting work .. after reinstall BI 4 or BI 5 not create a new Registry ...
I have reinstall my PC with WIN10 .. i have import old setting. and working ..
 
Top