DeepStack LPR Custom Model

How is the License-Plate model performing fo you?


  • Total voters
    13

ponyrider127

Getting the hang of it
Joined
Jul 16, 2018
Messages
142
Reaction score
86
Location
USA
Can I still have plate recognizer for ALPR? I have notice that no new pics have gone to ALPR.
 

ponyrider127

Getting the hang of it
Joined
Jul 16, 2018
Messages
142
Reaction score
86
Location
USA
I do not get that info. I get settings/info, add new camera and remote access wizard. This is in the time line?
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
1,329
Reaction score
2,971
Location
Brooklyn, NY
I found this but not all the other info. Left click got nothing to come up.
The camera is not zoomed in enough. The license-plate model is trained to identify readable license plates, the two images you posted do not have a readable license plates. Also do you have Save AI analysis details still checked

1658072303894.png
1658072478076.png
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
1,329
Reaction score
2,971
Location
Brooklyn, NY
Also if you zoom in some more you will get a better readable license plate, at your current zoom the plate is about 47 pixel wide, 75 to 100 pixel wide will have a better plate image.

1658076160380.png
 

ponyrider127

Getting the hang of it
Joined
Jul 16, 2018
Messages
142
Reaction score
86
Location
USA
Thanks. I really appreciate all of the effort To Help. I am really trying to do this for L.E.
 

MikeLud1

IPCT Contributor
Joined
Apr 5, 2017
Messages
1,329
Reaction score
2,971
Location
Brooklyn, NY
In the camera AI setting To confirm must be blank. You need to have what you want to trigger in this box like person,car
1658089563640.png
 
Top