iSpy cameras unexplained disconnection

bill_face

n3wb
Joined
May 6, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Location
UK
Hello.

I'm using iSpy 64 v7.2.0 with 6 different Wansview cameras.

I had it all working for a few months and but then the cameras started permentantly disconnecting. I have an app on my phone that I can see them with and I can connect to them on the iSpy PC using Internet Explorer, but iSpy thinks they are disconnected. I can delete the cameras and install them again and they work. So it must be something within iSpy.

Any insight into what is causing this would be appreciated.

Cheers
 

MacDaddy

n3wb
Joined
May 19, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Location
Sweden
Hi
I use iSpy and I have similar issues. The cause is due to a badly written application (iSPY) in combination with bad camera firmwares that gets crazy due to "to many reconnect attempts" (from iSPY) and on top of this Windows updates from Microsoft.

Did you check that each camera has sufficent free available storage space?

Cheers
 

fenderman

Staff member
Joined
Mar 9, 2014
Messages
33,216
Reaction score
12,087
Hi
I use iSpy and I have similar issues. The cause is due to a badly written application (iSPY) in combination with bad camera firmwares that gets crazy due to "to many reconnect attempts" (from iSPY) and on top of this Windows updates from Microsoft.

Did you check that each camera has sufficent free available storage space?

Cheers
None of that makes any sense. The issue is likely due to crappy wifi cameras from wansview.
 
Top