OK Could use some help (Upgraded to BI5)

Discussion in 'Troubleshooting' started by Overcon, Jun 2, 2019.

Share This Page

  1. Overcon

    Overcon Getting the hang of it

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    13
    So, I upgraded to Bi5 and now, pretty much everything important isn't working :)

    All of a sudden I am getting errors Clip: Disk Not Ready. I am getting it for all the cameras. It has been working fine until the upgrade. I am writing them to a NAS with 20TB of space.

    The other issue I can't resolve is the Webpage. I had to change the path to BI5 inside of BI5, it didn't change itself during the upgrade. When I try and remote connect I get a popup, see attached image.
     

    Attached Files:

  2. Overcon

    Overcon Getting the hang of it

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    13
    OK I was able to resolve the Clip issue.

    Still no luck with the web server.
     
  3. fenderman

    fenderman Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    31,028
    Likes Received:
    9,977
    There are a bunch of threads on this.
    As will all software updates, you should wait before installing.
     
  4. TonyR

    TonyR IPCT Contributor

    Joined:
    Jul 15, 2014
    Messages:
    4,028
    Likes Received:
    3,870
    Location:
    Alabama
  5. Overcon

    Overcon Getting the hang of it

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    13
    Yup, I got that, and it resolved. I also had no UI3 files. I got the latest version and extracted it into the folder, works like a champ.

    Thanks guys.
     
  6. Overcon

    Overcon Getting the hang of it

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    13
    Yeah, I have to copies running. I just updated the one to try and work out issues like this. Then, to top it off, right after I got everything running, ken released a corrupt patch, so the update died. He has since fixed that release.