Blue Iris UI3

erkme73

Getting comfortable
Joined
Nov 9, 2014
Messages
848
Reaction score
410
FIGURED IT OUT!!!

You posted your last suggestion as I was writing this up...

I had unchecked my streaming 0 bandwidth limit. I just turned it back on again (limited to 5k) and now it all works again:

upload_2018-12-15_13-15-53.png

Funny how we both nailed it at the same time.
 

TL1096r

IPCT Contributor
Joined
Jan 28, 2017
Messages
1,067
Reaction score
318
I tried but I keep getting "404 not found"

I have the UI3 working great and then next minute cannot get it to work :(
 

bp2008

Staff member
Joined
Mar 10, 2014
Messages
9,186
Reaction score
6,416
Location
USA
If you get 404 not found then you typed the address incorrectly.
 

bp2008

Staff member
Joined
Mar 10, 2014
Messages
9,186
Reaction score
6,416
Location
USA
It is ui3.htm. Not ui3.html.

Computers require more attention to detail.
 

TonyR

IPCT Contributor
Joined
Jul 15, 2014
Messages
4,493
Reaction score
4,297
Location
Alabama

TL1096r

IPCT Contributor
Joined
Jan 28, 2017
Messages
1,067
Reaction score
318
ok it was always ui3.htm and I just typed HTML here and that works on my computer that is running bi.

But it won't work on tablet. I receive the 404
Just as @bp2008 stated, I gave it to you correctly in another thread, post #273. Syntax is the key! :p
Generally you can copy & paste to minimize typos.
Yeah TonyR helped set this up for me.

It works. I typed it again the same way in the tablet and it worked. I looked 3x and it is the same. 1 tab works 1 does not. So it works now.

Does the UI3 timeout due to inactivity though? Is there a way to change that?
 

TonyR

IPCT Contributor
Joined
Jul 15, 2014
Messages
4,493
Reaction score
4,297
Location
Alabama
@TL1096r ,

I'll bet when you begin to type "http://...." into your browser the cached version with ".html" comes up, and you click on it. Look for the .htm", with no L.

That may explain why, according to you, sometimes it works and sometimes it does not and you get 404, at least that what you said when you PM'ed me.

Next time, when you see the wrong one, use arrow to move down to it and hit "delete" key (in IE at least)...it will stop appearing, leaving you with the correct one with the ".htm" file extension.
 

TL1096r

IPCT Contributor
Joined
Jan 28, 2017
Messages
1,067
Reaction score
318
Yes it seems to all be fine. thanks a lot everyone.

Now need to try to figure out the weather feature I see floating around. Everyone have a good link. I know I can search but seems like so any threads I just want the best one out there :)
 

TonyR

IPCT Contributor
Joined
Jul 15, 2014
Messages
4,493
Reaction score
4,297
Location
Alabama
Yes it seems to all be fine. thanks a lot everyone.

Now need to try to figure out the weather feature I see floating around. Everyone have a good link. I know I can search but seems like so any threads I just want the best one out there :)
As @bp2008 said above.
After downloading and installing BI Tools, be sure to read and use the online Help file here if you have an issue....just be patient, slow down a little and don't get frustrated. Just start playing with it and try things....it won't break. :D
 

Q™

IPCT Contributor
Joined
Feb 16, 2015
Messages
4,411
Reaction score
3,094
Location
Megatroplis, USA
Brian, I've got some very stubborn users who refuse to give up ui2...what is the best way to implement a redirect so that when users log into ui2 they are redirected to ui3?
 

bp2008

Staff member
Joined
Mar 10, 2014
Messages
9,186
Reaction score
6,416
Location
USA
You could make a ui2-local-overrides.js file in the ui2 subfolder and put in it a command to load ui3.htm.

Code:
location.href = "/ui3.htm";
 

actran

Pulling my weight
Joined
May 8, 2016
Messages
311
Reaction score
104
@bp2008 Request: Since UI3 can access system log (see screenshot), is it possible to define if-then-else logic such that when UI3 sees a specific event/regex string in system log, like an external trigger event, then switch current displayed group to a specific group. And optionally, after X minutes, switch back to previous or predefined group. There could be several if-then-else regex.

I know this might not be technically possible, but I decided to ask in the slim chance you had some magic trick.

Thanks,
Andy

sys log.png
 

Baubas

Getting the hang of it
Joined
Oct 16, 2017
Messages
121
Reaction score
19
Just tried UI3 and it seems great but is there any way to remove the Google Chrome address bar so UI3 can be full screen?
 

Baubas

Getting the hang of it
Joined
Oct 16, 2017
Messages
121
Reaction score
19
Is there a way see what happened at a certain time on all the cameras at the same time? In the standard Blue Iris UI I believe it's done with the timeline. Does UI3 have a similar feature?
 
Top