IPC-HDBW4431R-ZS original (Chinese) firmware

hqvideo

n3wb
Joined
Apr 4, 2018
Messages
13
Reaction score
1
Hello!
Who can help?
Need IPC-HDBW4431R-ZS original (Chinese) firmware.
Where can I get (download)? And how to install it?
Thank you to everyone who responds to the request.
It is now installed - _https: //i.botox.bz/General_IPC-HX4XXX-NAND-Eos_EngChnFraSpaRus_PN_Stream3_V2.420.0000.21.R.20160724.bin
I want to weave on the original, since the Dahua DDNS function is needed.
 
Last edited:

Oleglevsha

Getting the hang of it
Joined
Jan 25, 2015
Messages
137
Reaction score
28
Location
Россия г.Волгоград
Это и есть китайская версия, просто взломанная, сделайте обратные изменения получите оригинальную китайскую версию...
 

hqvideo

n3wb
Joined
Apr 4, 2018
Messages
13
Reaction score
1
Tell me, how can I do this?
Is there an instruction how to roll back?
 

hqvideo

n3wb
Joined
Apr 4, 2018
Messages
13
Reaction score
1
In hacked firmware it looks like this.
 

Attachments

Last edited:

hqvideo

n3wb
Joined
Apr 4, 2018
Messages
13
Reaction score
1
Tried to update your file.
Does not work.
update.png
 
Last edited:

tigerwillow1

Known around here
Joined
Jul 18, 2016
Messages
1,141
Reaction score
681
I'm not sure if this info is useful, just trying to help if I'm able to. I have upgraded HFW4431R-Z cameras with the firmware version you have, using the first firmware file in this thread: Dahua Firmware Mod Kit + Modded Dahua Firmware . This takes you up to version 2.420.0000.22.R . The DDNS page looks like this:
Capture.JPG
Looks the same to me as what alastair posted for the 21.R version. If you're looking for chinese language firmware, this version does not provide it. I noticed that on the international cameras, the server address for Dahua DDNS is different:

Capture1.JPG
 

tigerwillow1

Known around here
Joined
Jul 18, 2016
Messages
1,141
Reaction score
681

hqvideo

n3wb
Joined
Apr 4, 2018
Messages
13
Reaction score
1
The firmware is different in size - the ZS - 32 098 821 Byte.
 

hqvideo

n3wb
Joined
Apr 4, 2018
Messages
13
Reaction score
1
Tell me, can I turn on and adjust DDNS or Easy4ip through telnet?
 
Last edited:

EMPIRETECANDY

IPCT Vendor
Joined
Nov 8, 2016
Messages
3,376
Reaction score
6,750
Location
HONGKONG
any guys meet the problem below for this this hacked model? Because a guy buy the nvr from us, and cams buy on aliexpress.
1. Cam Can't auto focus on NVR5432-16P-4KS2, NVR is original english.
2. NVR ask for the cams' password 1 time per week?
 

fenderman

Staff member
Joined
Mar 9, 2014
Messages
32,327
Reaction score
11,394
At the moment, all camera functions work, except for DDNS, autofocusing also works.
you dont need the camera ddns client at all...you can set that up in your router or any other camera/network device that support it...including a pc if you have it running 24/7 for another task..
 
Top