Hikvision FIRMWARE TOOLS - change language, extract files and create own firmware

alastairstevenson

Staff member
Joined
Oct 28, 2014
Messages
13,011
Reaction score
4,418
Location
Scotland
I'm not sure if you do have to have the 2 lines (I haven't used the procedure) - but that is what the original instructions stated.
 

spider54

n3wb
Joined
Jan 31, 2015
Messages
28
Reaction score
0
OK I am going to test. I have now to find to make him(it) how with Notepad ++ in automatic, because there are more than 4000 lines.
 

Oleglevsha

Getting the hang of it
Joined
Jan 25, 2015
Messages
153
Reaction score
36
Location
Россия г.Волгоград
OK I am going to test. I have now to find to make him(it) how with Notepad ++ in automatic, because there are more than 4000 lines.
Before you made the changes to the manual? For the time spent on that could be earned on the purchase of a European counterpart.
Tell what happened after the changes, the language remained Chinese or English?
 

spider54

n3wb
Joined
Jan 31, 2015
Messages
28
Reaction score
0
I do not make the changes for the hand, good on.
I make out a will this evening if I succeeded in modifying the file.
 

Oleglevsha

Getting the hang of it
Joined
Jan 25, 2015
Messages
153
Reaction score
36
Location
Россия г.Волгоград
Before you made the changes to the manual? For the time spent on that could be earned on the purchase of a European counterpart.
Tellwhat happened after the changes, the language remained Chinese or English?
hi,in the file1024x768.cfg28718 lines, I doubt that you will succeed if you give you the corrected file. Better come better and I will check.
 
Last edited by a moderator:

spider54

n3wb
Joined
Jan 31, 2015
Messages
28
Reaction score
0
Result: after modification and transfer of the firmware, it does not work.
At the beginning there is well an appearance of the big red logo and after black screen. The NVR is visible with SADP with the address 192.0.0.64, I can change this address to put her(it) on my LAN but I cannot reach it by internet. If you have ideas.

Oleglevsha, if I understood well, kept silent suggests me verifying my file 1024x768.cfg
 

spider54

n3wb
Joined
Jan 31, 2015
Messages
28
Reaction score
0
Thank you for your control.
But to part to use Hiktools to reconstruct digicap.dav I do not know how to make.
 

S474N

Getting the hang of it
Joined
Feb 18, 2015
Messages
140
Reaction score
8
Hey guys, is possible to make full backup of all in cam? How exactly? Thanks!
 

spider54

n3wb
Joined
Jan 31, 2015
Messages
28
Reaction score
0
Hello,
It is good it works, I am in English on the TV, it was actually a problem of right on files.
Thanks to all.
Thank to Oleglevsha and whoslooking
 
Top