DH_IPC-HX5X3X-Rhea_MultiLang_NP_Stream3_V2.800.0000005.0.R.190325.zip

Discussion in 'EmpireTech Andy' started by EMPIRETECANDY, Apr 7, 2019.

Share This Page

  1. CrazyBullet

    CrazyBullet n3wb

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Moscow
    EMPIRETECANDY,
    Does not work saving pictures if they are more than 2 megabytes!!!
    How to roll back the firmware to version 2.622??? - Impossible :(
     
    Last edited: May 15, 2019
  2. Ford

    Ford Getting the hang of it

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    119
    Likes Received:
    62
    Location:
    BC
    updated a IPC-HDW5831R-Z, so far so good... Video now natively displayed in Chrome on OS X!
     
    EMPIRETECANDY likes this.
  3. EMPIRETECANDY

    EMPIRETECANDY IPCT Vendor

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    4,734
    Location:
    HONGKONG
    just update the Jan/ Dec firmware , they are all on the forum
     
  4. CrazyBullet

    CrazyBullet n3wb

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Moscow
    EMPIRETECANDY,
    Firmware: 2.460.*, 2.622.*, 2.800.*
    Does not work saving snapshot if they are more than 2 megabytes!!!
     
  5. aristobrat

    aristobrat IPCT Contributor

    Joined:
    Dec 5, 2016
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    1,770
    It would be helpful if you could explain the exacts steps you are taking to save a snapshot so other folks can try the steps on their systems and see if they get the same results.
     
    SkyLake and EMPIRETECANDY like this.
  6. Dramus

    Dramus Getting the hang of it

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    104
    Likes Received:
    57
    Location:
    New Jersey
    I think more information might be needed. I just saved this snap

    [​IMG]

    from one of my 5231s. That's a 40% rendering. Native size is 4MB.
     
  7. CrazyBullet

    CrazyBullet n3wb

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Moscow
    EMPIRETECANDY, aristobrat, Dramus,
    Set the settings as in the screenshots 1, 2, 3, 4, set the interval of snapshots, let's say 300 seconds, and then look after 1 hour how many snapshots you have saved.
    On the street should be bright spot time days (Sunny). Dramus, your exposition is what you need.
    1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG
     
  8. Dramus

    Dramus Getting the hang of it

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    104
    Likes Received:
    57
    Location:
    New Jersey
    I don't have SD cards in my cameras and the FTP storage doesn't appear to work. ("Test" says "server connection failure" when it clearly isn't even trying to connect to the server.) So, sorry: Can't replicate.

    I understand the word "exposition," but do not understand your point in the context of this discussion.
     
  9. CrazyBullet

    CrazyBullet n3wb

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Moscow
    The fact that the camera should be on the street, the snapshot should be a landscape and contain many objects, as you have.
     
  10. aristobrat

    aristobrat IPCT Contributor

    Joined:
    Dec 5, 2016
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    1,770
    The biggest snapshots I can get from a camera running this firmware (which is a 5631) are 1.5MB max, so I can't recreate the problem either.
     
  11. CrazyBullet

    CrazyBullet n3wb

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Moscow
  12. Dramus

    Dramus Getting the hang of it

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    104
    Likes Received:
    57
    Location:
    New Jersey
    I tried again. Got FTP working by creating a special user I.D. for the camera. (N.B.: The FTP test said it failed, but it actually worked.) Now the problem is that, despite the fact a snapshot of a live view will yield a 3.7MB image, snapshots configured via the video setting are merely 600KB. I've spent as much time as I'm willing to, chasing this. Sorry, CB, but I'm unable to come even close to replicating what you're doing.
     
  13. CrazyBullet

    CrazyBullet n3wb

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Moscow
    Dramus, you have a 2 megapixel camera, you will not be able to replicating.
     
  14. Tibor Makai

    Tibor Makai Getting the hang of it

    Joined:
    Apr 16, 2017
    Messages:
    90
    Likes Received:
    29
    This new Day/Night feature, forces the camera to be black and white, at night?
    I had mine in color, before the upgrade. Now it seems like I can't do that anymore, only if I don't use this feature.
    Any issues with the Z12 focusing? I'm still on a 2017 firmware and it's been good for me.
     
  15. aristobrat

    aristobrat IPCT Contributor

    Joined:
    Dec 5, 2016
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    1,770
    Settings are specific to this profile. If you enabled the auto profile changing feature, it should toggle the camera between the Day profile and the Night profile. If your camera is switching to b/w at night, I'd check the Night profile and make sure the setting the controls if the camera is color, b/w or auto is hard set to color.
     
  16. Dramus

    Dramus Getting the hang of it

    Joined:
    May 7, 2019
    Messages:
    104
    Likes Received:
    57
    Location:
    New Jersey
    That's the thing: If you enable the Day/Night setting in Setting -> Conditions -> Profile Management, the Mode, Sensitivity, and Delay settings in Conditions -> Conditions -> Day & Night are all ghosted-out. You cannot change them any longer.

    It's been mentioned before. Can't find it, now. Seems like a bug to me.
     
  17. RAN55

    RAN55 n3wb

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Location:
    Porto
    Hi,
    I try to instal this version on IPC-HDBW4631R-ZS but doesen't work.
    I have this version in chinese and it works ok.
    Could you help?
    Thank you in advance!

    Image.JPG
     
  18. EMPIRETECANDY

    EMPIRETECANDY IPCT Vendor

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    4,734
    Location:
    HONGKONG
    Why you update without checking if can work? Because the camera you bought is not original english one,so you can't go back to the old firmware version anymore.
     
  19. RAN55

    RAN55 n3wb

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Location:
    Porto
    Thank you for your answer.
    I have another "IPC-HDBW4631R-ZS" camera with "original" english firmware.
    My question is:
    Is possible extract the firmware of the camera with english language and flash the other camera with chinese?
     
  20. EMPIRETECANDY

    EMPIRETECANDY IPCT Vendor

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    4,734
    Location:
    HONGKONG
    IPC-HDBW4631R-ZS is not an international English model, it only has hacked version, not original english firmware.