ANNKE I61DR 2MP (Hikvision Cube Clone)

Bboy486

Getting the hang of it
Joined
Oct 31, 2015
Messages
120
Reaction score
3
Wouldnt be able to answer that since I only have the Annke 2MP cams.
I dont see why it WOULDNT work as long as the firmware is 5.3.5, but once again, no guarantee's, so do not hold me responsible for any wrong-doings
Yea I have the Hikvision DS-2CD2432F-IW and it has the same issue with special characters in wifi SSID.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
 

Bboy486

Getting the hang of it
Joined
Oct 31, 2015
Messages
120
Reaction score
3
Any recommendations? The Annke I had is no longer sold and this hikvision has the special characters limitations in the SSID

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
 

fenderman

Staff member
Joined
Mar 9, 2014
Messages
31,394
Reaction score
10,340
Any recommendations? The Annke I had is no longer sold and this hikvision has the special characters limitations in the SSID

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
The annke would have the same special character limitation as it is a hikvision camera. Solution? Stop using special characters.
 

Bboy486

Getting the hang of it
Joined
Oct 31, 2015
Messages
120
Reaction score
3
The annke would have the same special character limitation as it is a hikvision camera. Solution? Stop using special characters.
No the firmware for the Annke fixed it.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
 

tangent

IPCT Contributor
Joined
May 12, 2016
Messages
3,860
Reaction score
2,533
It's too bad there isn't an equivalent replacement of this ANNKE. Since it was discontinued it's been hard to find good indoor cameras in the $40-60 range.
 

Bboy486

Getting the hang of it
Joined
Oct 31, 2015
Messages
120
Reaction score
3
then the firmware for the hik will fix it. Annke does not make any firmware. Hik makes it all.
The stock firmware on the hikvision I had did not. The question was which firmware did I need to flash or can I flash the sane as on my Annke?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
 
Last edited:

fenderman

Staff member
Joined
Mar 9, 2014
Messages
31,394
Reaction score
10,340
The stock for ware on the hikvision I had did not. The question was which firmware did I need to flash or can I flash the sane as on my Annke?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
because it was an earlier firmware. Just update to the latest unless your camera is a china cam.
 

Bboy486

Getting the hang of it
Joined
Oct 31, 2015
Messages
120
Reaction score
3
because it was an earlier firmware. Just update to the latest unless your camera is a china cam.
I think it was. I returned and went for the English version.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
 

Bboy486

Getting the hang of it
Joined
Oct 31, 2015
Messages
120
Reaction score
3
China cams can be English...you want a world/international or us region
I'll have to check. I'm not sure. The firmware was the latest but as you.mentioned my first was the Chinese version.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
 

gtj

Young grasshopper
Joined
Sep 13, 2017
Messages
70
Reaction score
4
Hello,

Since the Annke Cube camera is not available any more, can anyone please recommend a good budget alternative?

Many thanks
 

giomania

IPCT Contributor
Joined
Jun 1, 2017
Messages
735
Reaction score
472
Hello,

Since the Annke Cube camera is not available any more, can anyone please recommend a good budget alternative?

Many thanks
Look one post up!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
  • Like
Reactions: gtj

gtj

Young grasshopper
Joined
Sep 13, 2017
Messages
70
Reaction score
4
Look one post up!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Already seen that. Thank you.
I was looking for a general consensus with regards to recommendations for a successor to the Annke Cube.
 

gtj

Young grasshopper
Joined
Sep 13, 2017
Messages
70
Reaction score
4
You were pointed to it.
It's not clear if this specific one has WiFi capability. From what I can see, the model K55s definitely has, however is a lot more pricey.

Given the above, I'm wondering if there's any other option?
 

emersonvier

Young grasshopper
Joined
Apr 29, 2017
Messages
54
Reaction score
6
It's not clear if this specific one has WiFi capability. From what I can see, the model K55s definitely has, however is a lot more pricey.

Given the above, I'm wondering if there's any other option?
Only K35S has WiFi.
 
  • Like
Reactions: gtj
Top