Blue Iris Tools - Weather Overlay, Watchdog & more!

Blue Iris Tools - Weather Overlay, Watchdog & more! 1.6.0

Overcon

Getting the hang of it
Joined
Aug 6, 2014
Messages
168
Reaction score
21
I have the same problem, can't find a site to download the update.

Mine looks like it is finding the update, it is just not doing anything other than repeat the download and install.

By chance, are you running stunnel?
 

Overcon

Getting the hang of it
Joined
Aug 6, 2014
Messages
168
Reaction score
21
Yes I am indeed running stunnel
I wonder if it is something to do with running that. I just put in stunnel last week and now all of a sudden I am getting this issue. Not sure how to resolve it, but I am pretty sure they are related.
 

johnmcc

Young grasshopper
Joined
Mar 9, 2015
Messages
42
Reaction score
13
I will try disabling stunnel, have just rebooted my server. To check if that had any affect, let you know in a wee while.
 

johnmcc

Young grasshopper
Joined
Mar 9, 2015
Messages
42
Reaction score
13
Server rebooted (windows 10) stunnel service disabled no change. Like you it states downloading, installing, on completion same message update required.

If I could find orginal download site, would uninstall and install latest version check if that worked.
 

Overcon

Getting the hang of it
Joined
Aug 6, 2014
Messages
168
Reaction score
21
Ditto....
Sounds like one of the sites he pulls something from needs an updated certificate or something. Since a lot of people are getting this error.
 

handinpalm

Getting comfortable
Joined
Sep 21, 2016
Messages
419
Reaction score
577
Location
Tampa Bay FL
I got that message box, but without the BIT page, so it was difficult find out what . . . until I looked here. The weather data is still updating correctly.
 

TL1096r

IPCT Contributor
Joined
Jan 28, 2017
Messages
1,190
Reaction score
404
Yes same. I hit update and then no next time it asked and it stopped. It then asked same thing next day. Hit no update and stopped but probably will pop up again.
 

strahdy

n3wb
Joined
Oct 2, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Location
Texas
When it looks like it is working it connects to IP 208.76.83.184

After that and it checks again and states it can't connect securely, the IP addresses it connects to are 23.210.64.11 and 23.48.15.249
 
Joined
Dec 3, 2016
Messages
18
Reaction score
8
me too. i set the flag to not update BI Tools and it still does it...?
I think its because it can connect securely to verify the version so it assumes you should update.

As far as the TLS connection issue I think this is a IE problem. If I go to Local Weather Forecast, News and Conditions | Weather Underground in IE I get the same error. I tried adjusting my IE TLS settings with no luck.

Is BI tools working for everyone regardless of the error? Mine was but I am failing to connect to wunderground now.
 
Joined
Dec 3, 2016
Messages
18
Reaction score
8
Top